Bükkszentkereszti faház

A Bükkszentkereszti Pihenőház megújulva várja vendégeit!

Miskolctól 30 kilométerre a Bükk hegység szívében festõi szépségû környezetben fekszik hazánk legtisztább levegõjû települése, Bükkszentkereszt. Itt található szálláshelyünk háborítatlan környezetben várja a pihenni vágyókat. A vendégház családi kirándulások, baráti társaságok, iskolai osztálykirándulások számára is kiváló helyszínt biztosít.

  

  

A felújított, átalakított szállás befogadó képessége 28 fõ. Szobái 14, 6, 6 ill. 2 ágyasak, közös zuhanyzóval és WC-vel. A konyha alkalmas az önellátó étkezés megoldására, míg a tágas társalgó étkezésre, közös benti programok tervezésére is lehetõséget nyújt. A pihenõház körül nagy elkerített udvar teszi lehetõvé, hogy a sátras kempingezés szerelmesei is kellemes környezetben pihenhessenek. A szabadtéri tûzrakóhelyen a szalonnasütés, a bográcsolás élménye teszi feledhetetlenné az itt töltött napokat.

   

Számos helyi és környékbeli látnivaló csalogatja a kirándulni vágyókat. Az erdei barangolás jelzett túraútvonalakon vagy elhagyott ösvényeken, valamint a környék nevezetességei kifogyhatatlan lehetõséget kínálnak az ide látogatóknak.


A szállásdíj személyenként, éjszakánként 1000 Ft (+ 500 Ft egyszeri mosatási díj).
Csoportos étkezésre a közeli Borostyán Fogadóban van lehetõség: napi 1800 Ft-os áron reggeli, ebéd, vacsora igényelhetõ.


Az érdeklõdõknek szívesen nyújtunk segítséget, programajánlatokat a kirándulás tervezéséhez, szervezéséhez. A szállás iránti igényeket Lakatos Tibornál kérjük bejelenteni személyesen vagy telefonon (06-20-365-3683).